غذاهای سنتی

غذاهاي سنتي اصفهان
مشهورترین غذای سنتی اصفهان بریان است.
غذاهای دیگری چون:
اشکنه ،کاله جوش، اماج، كاچی ، گوشت و لوبيا، گوشت و عدس،قیمه ریزه، سرگنجشکی،پلوماش ، ماشازردک، تاس کباب، یخمه ترش ، یخمه لوبیا، کوفته باقالی ، کباب مُشتی، ماشا قمری ، حلیم بادمجان ، خورش ماست ، نخوداب غوره ، شوربا ، آش آلوچه و شله بريان زيره ... از دیگر غذاهای سنتی استان اصفهان به شمار می آیند.


کپی از محتوای این وب سایت تنها برای مقاصد غیر مادی و غیر تجاری با ذکر منبع بلامانع است